WMD Forum  >  Zaštita potrošača  >  Neispravna roba  >  istospolni brakovi

istospolni brakovi
Postano: 21. Rujan 2007 11:35   [ Ignoriraj ]  
Administrator
Rank
Ukupno postova  5
Registriran  21-09-2007

Čitam u novinama (Večernjak) kako je Katolička crkva zabrinuta zbog sve češćeg priznavanja slobodnih veza i istospolnih brakova koji, kako tvrde u Crkvi, razvrgavaju ustanove ženidbe i obitelji. 
Pa konačno se i ja slažem s crkvom, iako nisam protiv slobodnih veza. Smatram de je bolje ne stvarati obavezu dok mladi nisu spremni za to, u Hrvatskoj se, prema statistički pokazateljima, svaki peti brak rastavlja. Kada bi se Obiteljski zakon pročitao prije nego što se dvoje ljudi odluči na brak, manje bi bilo rastavljenih brakova i djece koja ne žive u obiteljskoj zajednici sa oba roditelja. Jedini problem je što ovaj zakon ima 368 članaka, kao manji roman, a poznato je, opet prema statistici, koliko volimo čitati.

Definitivni NE za istospolne brakove, jer ako se nastavi ovakav liberalizam mogli bismo uskoro doživjeti i legaliziranje veza sa životinjama.
Ljudskoj izopačenosti nema kraja.

Postano: 08. Kolovoz 2008 09:52   [ Ignoriraj ]   [ # 1 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova  1
Registriran  29-06-2007

Definitivno DA za istospolne brakove.

Nisam ja bog niti imam božiji kompleks, da zaviravam ljudima u spavaću sobu.

Ako ja imam pravo na izbor muškarca, pravo izbora imaju svi ljudi!

A tebi administratore:

callide - 21. Rujan 2007 11:35

Definitivni NE za istospolne brakove, jer ako se nastavi ovakav liberalizam mogli bismo uskoro doživjeti i legaliziranje veza sa životinjama.
Ljudskoj izopačenosti nema kraja.

Kako uopšte kao administrator možeš imati obraza, da napišeš, da su ljudi u istospolnim vezama izopačeni!

Razmisli malo o sebi o svojim rečima. Administrator treba biti uzor, a ne da ljudi deli na katolike i izopačene! Kako te nije sramota!

Privitci slike
cat_killer.gif

Postano: 03. Lipanj 2009 22:38   [ Ignoriraj ]   [ # 2 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova  1
Registriran  03-06-2009

Meni nije jasna jedna stvar-ako počnemo tolerirati istospolne brakove, kako onda uopće može osptati ljudska vrsta? Ako nešto nije prirodno, onda je to valjda s razlogom. Uzmite dvije žene/dva muškarca pa da vidimo kako će se razmnožavati!

Postano: 12. Kolovoz 2009 23:43   [ Ignoriraj ]   [ # 3 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova  1
Registriran  12-08-2009
baba - 03. Lipanj 2009 22:38

Meni nije jasna jedna stvar-ako počnemo tolerirati istospolne brakove, kako onda uopće može osptati ljudska vrsta? Ako nešto nije prirodno, onda je to valjda s razlogom. Uzmite dvije žene/dva muškarca pa da vidimo kako će se razmnožavati!

1. Brak nije nuzan za fizioloski opstanak ljudske vrste.
2. Brak kao socioloska institucija po definiciji nije prirodan.
3. A ako uzmemo dvije zene “i” dva muskarca? smile

Postano: 29. Prosinac 2009 19:23   [ Ignoriraj ]   [ # 4 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova  5
Registriran  28-12-2009

kao prvo renee izvrčeš rijeći… rekao je ljudskoj izopačenosti..što znači da jedno vodi drugome ( od nećeg benignog do malignog)... u tom slučaju zašto tvoj otac ili muž nembi pored tebe imao još jednu ženu i muškog ljubavnika??? No da nejdemo dalje sa primjerima.. Osim toga država kao institucionalni oblik postoji s razlogom, a to je da uspostavi nekakvi red i granice ponašanja (norme).. Ako sve bude dopušteno ( a iskrivljavanjem termina “ljudska prava”) dolazi do anarhije.

Potpis 

chronic gastritis